Akcija u Maju 2024: Besplatna dostava !

PEČAT ZA KNJIGE – EX LIBRIS

Pečat za knjige: Pravougaoni, okrugli drveni ili COLOP automatski pečati sa mehanizmom  | Cena: 2.200 din | Besplatna dostava

Obeležite vaše knjige brzo i lako pomoću  peronalizovanih ex libris pečata za knjige sa vašim imenom.

pečat za knjige ex libris

Cena:  2.200 din

FORMULAR ZA PORUČIVANJE

Opciono: Umesto drvenog pečata

Galerija

Pogledajte neke od naših radova

pečat za firme

BEZ DOLASKA KOD NAS

SVE ZAVRŠAVAMO ONLINE

pečat za firme

BESPLATNA DOSTAVA

danas za sutra do 12h

pečat za firme

KVALITETNI AUTOMATI

AUSTRIJSKOG PROIZVOĐAČA

pečat za firme, reklamne table za firme

MI predlažemo dizajn

ili radimo prema vašem

Izrada pečata: Poručite lako u 3 koraka: Online pečatorezac

Besplatna isporuka za celu Srbiju, danas za sutra do 12h.

izrada pečata, poručite u 3 laka koraka, izaberite tip pečata, popunite online formilar, dogovaramo se mailom oko detalja, pečat šaljemo na vašu adresu
Tabla za firmu, najčešća pitanja

NAJČEŠĆA PITANJA:

1. Čemu služi pečat za knjige?

Pečat knjige sa imenom je jedinstven i personalizovan način da se označi vlasništvo nad knjigom ili da se ukaže na njenu upotrebu ili istoriju. Sa ovom vrstom pečata, ime vlasnika može biti istaknuto, što omogućava laku identifikaciju i zaštitu od krađe ili gubitka.

Pečati za knjige sa vašim imenom mogu se kreirati u različitim veličinama i materijalima, uključujući metal, gumu i plastiku. Takođe mogu biti dizajnirani sa nizom fontova i stilova koji odgovaraju ličnim preferencijama vlasnika. Ovaj nivo prilagođavanja omogućava da pečat odražava lični stil pojedinca, što ga čini odličnim izborom za strastvene čitaoce ili kolekcionare knjiga.

Pored personalizacije zbirke knjiga, biblioteke, škole i druge institucije mogu koristiti i pečate za knjige  za označavanje svojih knjiga. Ova vrsta pečata može poslužiti kao brz i efikasan način da se identifikuju knjige u njihovim zbirkama, a takođe može pomoći u sprečavanju krađe ili gubitka.

Pečat knjige sa imenom je praktičan i lični alat za ljubitelje knjiga i kolekcionare. Bilo da se koristi u lične ili institucionalne svrhe, ova vrsta pečata pruža jednostavan i efikasan način obeležavanja i zaštite knjiga, istovremeno odražavajući lični stil i istoriju vlasnika.

Upotreba ex libris pečata ima dugu istoriju i nastavlja da bude popularna tradicija među ljubiteljima knjiga i kolekcionarima.

2. Šta znači EX Libris?

„Ek libris“ je latinska fraza koja znači „iz knjiga od“. Obično se koristi  za označavanje vlasništva ili posedovanja knjige.

Tradicija označavanja knjiga  datira iz 15. veka, kada su je koristili bogati pojedinci da pokažu svoj status i prestiž kao kolekcionari. Danas, ex libris pečat koriste ljubitelji knjiga, kolekcionari i institucije da polažu pravo na vlasništvo nad svojim knjigama i da daju lični pečat svojim zbirkama.

3. Dizajn pečata za knjige ?

Dizajn ex libris pečata može da varira od jednostavnog  do razrađenog i umetničkog, odražavajući lični stil i interese vlasnika. Neki mogu da sadrže ime vlasnika ili inicijale, dok drugi mogu uključivati ilustracije ili slike povezane sa interesovanjima ili hobijima vlasnika.

    4. Da li izabrati drveni ili klasičan automat za pečat za knjige?

    Izbor između drvenog i automatskog pečata zavisi od specifičnih potreba i preferencija pojedinca. Ako se želi klasičan i tradicionalan izgled, ili ako će se pečat koristiti prvenstveno u lične svrhe, drveni pečat može biti bolji izbor. Međutim, za one koji moraju brzo i efikasno da obeleže veliki broj knjiga, automatski pečat može biti bolja opcija.

    Vaš lični online pečatorezac. Poručite danas, besplatna isporuka za Beograd i celu Srbiju.

    Za sva pitanja možete nam se obratiti putem kontakt forme ili maila: [email protected]